Díl 1. Zbyněk Čep - Fanatik, Blázen nebo PRAKTIKUJÍCÍ KŘESŤAN?!?

Milí a vážení posluchači, nebo spíš diváci kanálu Otevřete Oči. Přiznám se, že moc nechápu lidi co hledají neustále chyby, místo toho, aby se zamysleli nad OBSAHEM. Narážím dnes konkrétně na své video o 23.9.2017:

Co se stalo 23.9.2017?!? https://www.youtube.com/watch?v=z2fs0...

Tolik NEGACÍ jsem, ještě neviděl. Rozhodl jsem se pod vlivem okolností a toho co se děje nejen v ČR, ale i ve světě, ukázat Vám, kdo je skutečně osoba za projektem Otevřete Oči. Kdo je tedy Zbyněk Čep???

Sám sebe považuji, za SLUŽEBNÍKA JEŽÍŠE KRISTA, který si nechce nechat to co poznal pro sebe. Sám sebe považuji za KAMENÍ viz.: L 19:40 Odpověděl jim: "Říkám vám, že kdyby zmlkli, křičelo by kamení!"

Pro ty co tohle vidí poprvé, kanál Otevřete Oči jsem založil po tom co jsem uvěřil ve 33 letech, tedy v roce 2012. Tento kanál + FB + WWW spravuji a financuji zcela sám. Bůh díky Vám občas pošle dar, který mi dodá sílu točit dál a můžu díky tomu zaplatit www + video techniku. Hlavně mi finanční dary od Vás pomáhají šetřit čas, neboť Otevřete Oči zaberou 90% mého volného času. Těch 10% věnuji své ženě a dětem. Oni si zcela uvědomují, jaká práce to je, neboť jsem s nimi denně.

Sami tedy prosím přemýšlejte, jestli jsem jak mně nazýváte FNATIK, BLÁZEN, MAGOR atd. nebo na tom, o čem tady hovořím, něco je?!? Otevřete Oči pomáhají skládat informace, jako PUZZLE. Pomůžu VÁM JEN POKUD BUDETE CHTÍT VY POMOCI :-) Bůh Ježíš Kristus si cení SVOBODNÉ VŮLE a já to respektuji, takže nikdy nepomůžu Otevřít Oči někomu, kdo nechce!

Zbyněk Čep Autor kanálu Otevřete Oči

Přeji všem, aby poznali PRAVDU a Otevřeli SE JIM OČI :-) Otevřete Oči https://www.otevreteoci.cz Otevřete Oči a Poznejte PRAVDU s velkým ,,P" https://www.otevreteoci.cz FB: https://www.facebook.com/otevreteoci2...

PODPORA KANÁLU Otevřete Oči: Chcete-li podpořit tento kanál a ostatní moje projekty související s Otevřete Oči? Mojí činnost financuji pouze z vlastních zdrojů , můžete mi finančně podpořit, zašlete-li libovolnou částku na č.ú.:670100-2209805060/6210 IBAN:CZ4262106701002209805060 SWIFT:BREXCZPPXXX

Děkuji všem za jakoukoliv finanční podporu, která mi opravdu pomůže, tento projekt zabere více jak 90% mého volného času.

Bůh žehná všem ochotným dárcům :-) Zbyněk Čep

 

    TOPlist