Důkaz o Bohu - Kornelius Novak

Kdo je Kornelius Novak?
Kornelius Novak se narodil roku 1975 v Rumunsku. Jeho rodiče jsou Němci a žili v oblasti Sedmihoří, oblasti, jež byla osídlena Němci. Dědeček pocházel z Čech (odtud jméno Novak), ale také  mluvil Německy. Když bylo Korneliovi pět let, rodina se přestěhovala do Německa.
Jeho dětství bylo problematické. Byli přistěhovalci, a proto byl často šikanován. Začal posilovat, aby se mohl bránit. Po základní škole se začal učit na lesníka, školu však přerušil a začal pracovat jako zahradník v blízkosti svého bydliště. Jednoho dne sázel stromy a byla mu zima, rozhodl se zajet si pro teplé oblečení. Neměl však řidičský průkaz a přesto vsedl do auta a jel. Před svým domem srazil čelně cyklistu. Došlo k soudnímu líčení a musel zaplatit veškeré nemocniční výdaje a operace. V 18 letech byl zadlužený. Začal tvrdě posilovat, stal se vícemistrem kulturistiky v Německu a aby mohl splatit dluhy, přijal práci vyhazovače na diskotékách ve Stuttgartu. Rvačky byli na diskotékách na denním pořádku. Bylo to v době války v Jugoslávii, rvali se mezi sebou Albánci, Srbové, Chorvati, do toho se přidali skinheads, hooligans, italská mafie, turecká mafie a mezi tím se pohybovali docela normální lidé, kteří se přišli jen bavit. Při jedné rvačce málem přišel o život. Opustil práci vyhazovače a začal studovat biblickou školu. Biblická škola ho přijala, kulturistu vážícího 115 kg s motorkou , v kožené bundě, potetovaného, s dlouhými vlasy. Jeho otec, který byl kazatel u baptistů, volal předem do školy: ,,Nelekejte se, jede k vám můj syn.“
Kornelius využil kontaktů z diskotéky a začal evangelizovat mezi nejobávanějšími motorkářskými kluby v Německu. Zde šlo o moc, peníze, obchod s drogami, obchod se zbraněmi, prostituci, výpalné. V zásadě je to mafie na motorkách. Misie mezi motorkáři pokračovala v Norsku . Zde potkal adventisty sedmého dne a začal s nimi spolupracovat.
Nyní žije Kornelius ve Švédsku. Věnuje se evangelizaci v různých zemích, navštěvuje i Českou republiku. Pořádá pouliční evangelizace. Stojí na náměstí s evangelizačním přívěsem a mluví do mikrofonu k lidem. Před přívěsem jsou stoly s knihami  „Křížem krážem“, Kornelius vysvětluje, o čem je kniha, a zve na večerní přednášky.
 
  pro zobrazení přes celou obrazovku 2x rychle klikni do videa 
 

        Je Bůh spravedlivý?                                        Život X smrt                                                    Skrz naskrz

                        

                   Beránek Boží                                                Nebe

              

více informací zde            

    TOPlist