Velikonoční příběh

Blíží se nám Velikonoce a dostala se mi do hledáčku evangelizační kniha s příhodným názvem " Velikonoční příběh". Je to útlá kniha, ve které jsou převyprávěny poslední dny Ježíše Krista na této zemi. Knížka je adaptací několika závěrečných kapitol jedné z nejoblíbenějších knih o životě Ježíše Krista s názvem Touha věků. Text je vybrán tak, aby oslovil dnešní společnost v naší zemi. Zamýšlí se nad tím, jaký význam měla smrt a vzkříšení Ježíše Krista pro svět, vesmír i člověka. Určitě stojí za to si ji přečíst a poslat ji dál. V naší republice jsou Velikonoce už jen pouhou tradicí, na kterou nás obchodníci připravují už s předstihem, aby měli co nejvyšší zisky, ale na zástupnou obět beránka Ježíše Krista v tomto byznyse už není místo. Ale to se dá změnit, každý si můžě udělat místo pro Ježíše Krista ve svém srdci:) Dejme lidem kolem nás a v našem městě možnost poznat Ježíše Krista, třeba skrze tuto knížku. 

"V Galileji na úpatí hory se sešlo pět set Ježíšových následovníků. On je ujistil svou láskou, vybavil svou mocí a poslal je, aby hlásali jeho poselství po celém světě"

 28Kč,- (110str)  pro vstup do e-shopu advent-orion klikni na obrázek                                                                                           

Osobní objednání přes email:  expedice@adventorion.cz nebo přímo na webu  adventorion.cz

Knihy si můžete objednat přes sborového traktátníka ve sborech CASD, kdy budou doručeny v příští distribuci a nebudete hradit poštovné ani balné.
Pokud se chceš podělit zde na webu o zkušenosti s "živým Bohem" stačí nás jen kontaktovat na adrese 7-den@seznam.cz

    TOPlist