VIDEO: Můj životní příběh - Prof. Dr. Walter Veith

Profesor Walter J. Veith procestoval se svými semináři celý svět. Informace, které prezentuje, jsou založeny na jeho vlastním hloubkovém výzkumu v oblastech: evoluční teorie a stvořenízdraví a stravování a současné události a biblická proroctví.
Walter Veith vystudoval zoologii na universitě v Kapském městě. Později působil jako profesor evoluční teorie na prestižních universitách.
Zvláštní zkušenosti z jeho života ho však přivedly k Bohu. Jako profesor evoluce měl ovšem problém s biblickým šestidenním stvořením. 
V minulosti se zabýval vědeckými výzkumy v oblasti zdraví a výživy. Tyto jeho výzkumy byly také prezentovány na mezinárodních konferencích.
Vydal tři knihy – Výživa a zdraví, Genesis Konflikt a Na pravdě záleží.

Walterovy přednášky oslovují tisíce lidí po celém světě, kteří mají poté možnost s těmito informacemi a důkazy dělat lepší rozhodnutí o svých životech.

pokud tě video zaujalo, zde jsou jeho další videa VIDEA>Prof. Dr. Walter Veith  

Profesor Walter J. Veith navštíví v březnu ČR, jeho přednášky s názvem "POCHOPTE SVĚTOVÉ UDÁLOSTI" začínají v pátek 4.3.2016 v Brně a 5.3.2016 se série přesune do Frýdku-Místku , klikněte zde pro více informací

    TOPlist