Video: Nová světová velmoc - Emanuel Duda

Civilizace se vyvíjí rychlým tempem a člověk i ve 21.století stále hledá smysl života. Vyspělá věda a technika ho nenabídne, vyspělé lékařství už vůbec ne a křesťanství? Mě konkrétně víra v Ježíše Krista dává do života radost, ale neměl jsem to tak v životě vždy. Všemožné okultní léčitelství kolem nás jen bují a rozkvétá a nemyslím teď na podvodníky, ale na skutečné zázraky a uzdravování, kterých se účastní ať už vědomě či nevědomě i mnoho křesťanů. Některé pravdy jsou pořád stále skryté, protože náš nepřítel se nikdy nepřestane snažit. Konkrétně u homeopatik vím, že jsou špatné, ale dnes už skoro nerozeznatelné od běžně prodávaných léků. Tohle video je varováním pro mnohé z nás a i přes svou délku je užitečné ke shlédnutí.

!!! POZOR tohle je Okultismus :  psychotronika, magnetizmus, parapsychlologie, astrologie, reikarnacie, homeopatika, hypnóza, akupunktura, akupresura, trascendeltální medicína, jóga, bioenergoterapie - sice fungují, ale jsou v rozporu s Boží autoritou a jsou věčnému životu nebezpečné!

Kosmický duch: vypíná mysl, žádá pasivitu, ovládá vůli, strácíte kontrolu  !!! (od satana)

Duch Svatý: spolupracuje s myslí, aktivuje naši vůli, nemanipuluje s člověkem, vychovává k sebeovládání (od Ježíše Krista)

pro zobrazení přes celou obrazovku rychle 2x klikni do videa

- odkaz na starší článek o Homeopaticích zde> https://www.7-den.cz/news/homeopatie-1-cast/

    TOPlist