Zakázaný spot ke Dni otců

Asociace Dads4Kids už 15 let produkuje při příležitosti Dne otců, který v Austrálii připadá na začátek září, televizní spoty zaměřené na zvláštní roli, kterou mají otcové při výchově dětí. V uplynulých letech většina australských televizních stanic tyto spoty s vděčností odvysílala. Proč by také ne, vždyť tyto spoty se jemnou formou snaží povzbudit australské otce a ujistit je o tom, jak důležitou roli hrají v životech svých dětí.

Letošní spot však australské televizní společnosti odmítly odvysílat jako příliš politicky vyhraněný. Podívejte se na tento zakázaný spot ke Dni otců a zkuste hádat, co je na něm politicky nekorektního a proč někomu tak moc vadí.

Our Children Our Future

České titulky

Víte, proč byl tento spot dán na černou listinu? Víte, v čem je problém? V Austrálii se má v brzké době hlasovat o umožnění manželství osob stejného pohlaví a v ukolébavce, která v tomto spotu zaznívá, si autoři dovolili použít verš, ve kterém táta zpívá svému malému děťátku: „Máma a já jsme dokonalý tým.“ Dads4Kids sice vydali prohlášení, že tím nic zlého nemysleli a rozhodně jim nešlo o nějakou politickou kampaň, ale přesto bylo pro tuto „hrůznou větu“ odvysílání spotu zakázáno. Vždyť je příliš netolerantní k LGBT. V dnešní době se přece nesmí propagovat rodina, kterou tvoří táta, máma a děti. Místo toho je třeba glorifikovat LGBT a podřizovat této menšině chod celé společnosti, je třeba pořádat Pride pochody, psát a filmovat pohádky s homosexuálními hrdiny a mást dětem hlavy, aby si nebyly jisté, jestli jsou holky nebo kluci.

Kam tento svět spěje?

odkaz na zdroj 

    TOPlist