Zprávy ze světa • Kim Kjaer • 15. srpen 2016

Vítejte u Zpráv ze světa, kde se můžete dozvědět o současných trendech v ekonomice, náboženství a v politickém světě. 

Svoboda projevu je tím, co nám umožňuje zprostředkovat vám tento pořad. Díky ní můžete sledovat cokoli na youtube, kde je spousta obsahu spíše rušivého, ale svoboda projevu umožňuje také nesouhlasit. Umožňuje vyjádření různých názorů způsobem, který může být pro druhé útočný. Přijatá opatření na ochranu před současnými hrozbami mohou však skončit omezením projevu, který měl být původně chráněn. Nyní je čas zveřejnit dobrou zprávu o druhém příchodu Ježíše Krista tak rychle a daleko, jak je to jen možné, než bude příliš pozdě.

Tyto přednášky, které jsou k dispozici zdarma, vám můžeme nabízet pouze díky finanční podpoře diváků jako jsi ty. Prosíme, podpořte nás a pomozte tak této sloužící organizaci, aby i nadále mohly být k dispozici takovéto přednášky.

https://www.adcz.cz/podporte-nas

pro zobrazení přes celou obrazovku rychle 2x klikni do videa 

Odebírat další tvorbu můžete zde:
https://goo.gl/F5xv7D

Web můžete navštívit zde:
https://ADCZ.cz

Facebook můžete sledovat zde:
https://www.facebook.com/adczsk/

---------------------
Amazing Discoveries CZ-SK je oficiální kanál neziskové organizace Amazing Discoveries pro Českou a Slovenskou republiku. Tato společnost se zavázala odhalovat podvody a mylná učení v oblasti náboženství, historie, vědy, médií a zdraví. Tuto misi uskutečňujeme pomocí seminářů, které pořádáme po celém světě, publikací a internetového, radiového a televizního vysílání. Naše materiály se snaží poskytnout informace, které mění životy lidí a odhalit důkazy, které lidem umožňují dělat lepší rozhodnutí o svých životech.

Pokud se Vám líbí, co děláme a rádi byste nás jakkoliv podpořili, navštivte adresu: 
https://www.adcz.cz/podporte-nas

    TOPlist